Tennisclinics

TennisEvents biedt tennis clinics voor verschillende doelgroepen en gelegenheden aan. Van een tennis clinic met prominenten op een tennisvereniging tot een volledig verzorgde clinic met een passende lezing voor een zakelijk event. Ook privélessen en demonstratiewedstrijden behoren tot de mogelijkheden. Voormalige wereldtoppers als Sjeng Schalken en Martin Verkerk naast u op de tennisbaan! Met een clinic van TennisEvents is alles mogelijk. 

Tennis clinics voor elke doelgroep

Zakelijke clinic

Op zoek naar een sportieve activiteit voor een bedrijfsuitje met je collega’s of zakenrelaties? Dan is een tennis clinic dé ideale activiteit. Onder leiding van een prominent, bijvoorbeeld Sjeng Schalken of Martin Verkerk, gaan deelnemers op de tennisbaan aan de slag! Ideaal om op een sportieve manier aan de teambuilding te werken.

Tennis clinic vereniging

Viert uw tennisvereniging een jubileum of een ander feest? TennisEvents biedt tennis clinics aan die geheel naar wens kunnen worden ingevuld. Een tennis clinic voor de jongste jeugd of een clinic met Sjeng Schalken of Martin Verkerk! Ook een combinatie met een clinic en een demonstratiewedstrijd met deze prominenten is mogelijk op de tennisbanen van uw vereniging.

Demonstratiewedstrijd

Niets is zo mooi als het genieten van een mooie tenniswedstrijd. En wat is er mooier dan een wedstrijd met voormalig kampioenen bij u op de tennisvereniging. Boek een demonstratiewedstrijd met prominenten voor een onvergetelijke wedstrijd.

Privéles met Sjeng Schalken of Martin Verkerk

Naast de verenigingsclinic en zakelijke clinic, bemiddelen we ook in privélessen van tennistoppers. Leer onder leiding van Sjeng Schalken of Martin Verkerk de kneepjes van het tennisvak.

 

clinic Kempen

Boekingsvoorwaarden:
Betaling:
Binnen 14 dagen na ontvangst factuur.
Tip voor vereniging: Indien de rekening gericht kan worden aan een bedrijf (bijv. sponsor) kan de verschuldigde BTW doorgeschreven worden.

Aansprakelijkheid:
Deelnemers nemen voor eigen risico deel aan de clinic, desondanks heeft TennisEvents een bedrijfsongevallenverzekering voor eventuele calamiteiten.

Optieregeling:
Er kan een vrijblijvende optie in de agenda van 1 of meer prominenten geplaatst worden. Indien TennisEvents een definitieve aanvraag binnenkrijgt voor de gewenste datum, dan heeft de eerste aanvrager 48 uur de tijd om de optie te innen.

Annuleringen:

Indien de clinic wordt uitgesteld wegens extreme weersomstandigheden of een farce majeur, dient dit minstens 24 uur voor aanvang gecommuniceerd te worden. De clinic wordt in onderling overleg op een overeengekomen tijdstip ingehaald. Indien er geen verdere wijzigingen plaatsvinden, worden er geen kosten berekend. Uitstel kan slechts éémaal plaatsvinden en de clinic dient binnen 12 maanden, na de oorspronkelijke datum, opnieuw te worden gepland.

Wordt de clinic binnen 2 maanden gepland, dan blijft de eerder overeengekomen prijs gehandhaafd. Wordt de clinic op verzoek van opdrachtgever meer dan 2 maanden uitgesteld, dan wordt een eventuele prijswijziging doorberekend.
Bij afzeggingen van een definitieve boeking met een andere reden dan voorgenoemde (weer) of ernstige ziekte/ ongeval zal het volledige bedrag verschuldigd zijn.