Tennisclinics

Bent u op zoek naar een leuke tennisclinic of demonstratie op de vereniging, of wilt u met uw collega’s een balletje slaan? Er zijn diverse mogelijkheden, van een privéles tot een groepsclinic.
Er staan diverse “standaardmogelijkheden” beschreven op onze site, dit zijn slechts opzetjes. Wij maken graag een activiteit op maat!

Voor een overzicht van alle verschillende soorten clinics die we organiseren, beweegt u uw muis over het kopje “Tennisclinics” in het hoofdmenu.
Er verschijnt dan een submenu met de verschillende mogelijkheden.

clinic Kempen

Boekingsvoorwaarden:
Betaling:
Binnen 14 dagen na ontvangst factuur.
Tip voor vereniging: Indien de rekening gericht kan worden aan een bedrijf (bijv. sponsor) kan de verschuldigde BTW doorgeschreven worden.

Aansprakelijkheid:
Deelnemers nemen voor eigen risico deel aan de clinic.
Toch heeft TennisEvents een bedrijfsongevallenverzekering voor eventuele calamiteiten.

Optieregeling:
Er kan een vrijblijvende optie in de agenda van 1 of meer prominenten geplaatst worden. Hier zitten geen verplichtingen aan vast. Indien er een andere definitieve boeking gemaakt kan worden door TennisEvents, heeft mogelijk opdrachtgever nog 48 uur de tijd om de optie in te wisselen en daarmee het eerste recht op de agenda van de prominent(en) te claimen.

Annuleringen:
Indien vanwege extreme weersomstandigheden of farce majeur de clinic uitgesteld wordt, dient dit minstens 24 uur voor aanvang gecommuniceerd te worden. In dat geval wordt de clinic op een in onderling overleg overeengekomen tijdstip ingehaald.
Indien het organisatieschema niet gewijzigd wordt, worden er geen kosten berekend. Uitstel kan slechts 1 maal plaatsvinden en dient binnen 12 maanden te worden gepland na datum van de oorspronkelijke clinic.
Wordt de clinic binnen 2 maanden gepland, dan blijft de aanvankelijk overeengekomen prijs gehandhaafd. Wordt de clinic op verzoek van opdrachtgever meer dan 2 maanden uitgesteld, dan wordt een eventuele prijswijziging doorberekend.
Bij afzeggingen van een definitieve boeking met een andere reden dan voorgenoemde (weer) of ernstige ziekte/ ongeval zal het volledige bedrag verschuldigd zijn.