Tenniskampen 2017 zitten er weer op!

17/08/2017

Met plezier kijken we terug op de tenniskampen in 2017. Naast goede en intensieve tennistraining werden er gave activiteiten georganiseerd. Namens Tennisreis.nl willen we alle kids bedanken die deze kampen zo enthousiast hebben beleefd en die het voor onze begeleiding onvergetelijk hebben gemaakt. We hopen jullie volgend jaar weer te..

Lees meer

Tropische verrassing gouden tennisgeneratie

29/06/2017

Nederlands Gouden Tennisgeneratie heeft een tropische verrassing in petto. Wimbledon kampioen Richard Krajicek, Jan Siemerink en de wereldkampioenen dubbelspel Paul Haarhuis en Jacco Eltingh zijn de hoofdrolspelers van de eerste Curaçao Tennis Legends, van 23 t/m 25 november 2017 in Nieuwpoort Curaçao. ‘Dit moet een blijvertje worden’, zegt organisator Eric..

Lees meer

Eltingh blaast NK Bedrijfstennis af

12/06/2017

‘Een initiatief afblazen, is niet iets wat ik graag doe’, verklaart Jacco Eltingh. ‘Maar helaas hebben we moeten besluiten het NK bedrijfstennis dat op 23 en 24 juni in Apeldoorn zou worden gehouden, af te gelasten.’ Jacco Eltingh, voormalig wereldkampioen en eigenaar van TennisEvents dat het NK organiseerde: ‘We hebben..

Lees meer

Jacco Eltingh Technisch Directeur bij tennisbond

29/05/2017

Jacco Eltingh is per 1 juni benoemd tot Technisch Directeur bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). In deze functie is Eltingh verantwoordelijk voor het beleid gericht op top- en jeugdtennis. Hieronder valt ook de eindverantwoordelijkheid voor de nationale selecties zoals het Davis- en Fed Cupteam, Jong Oranje en..

Lees meer

Netwerkclinic 16 mei groot succes

17/05/2017

Ruim 30 deelnemers hebben dinsdag 16 mei meegedaan aan de netwerkclinic die TennisEvents samen met de KNLTB organiseerde bij Tesqua in Ede. Onder leiding van Jacco Eltingh, Hellas Eltingh en Alex Reijnders kregen de deelnemers tips over de tennisslagen en tactiek. Vervolgens konden ze dit in praktijk brengen in diverse..

Lees meer