The Organizing Connection B.V. neemt TennisEvents over van Jacco Eltingh

28/09/2017

The Organizing Connection B.V. neemt per 1 oktober TennisEvents over van Jacco Eltingh. Al sinds 2003 is The Organizing Connection B.V. betrokken bij het zakelijke tennisevenement de Tennis Classics van TennisEvents. Naast de Tennis Classics wordt het sportevenementenbureau ook de nieuwe eigenaar van alle overige tennisactiviteiten, zoals clinics, het Nederlands..

Lees meer

Clinics Iso Lemon Tennistour verloot

20/09/2017

Nadat AA Drink 30 clinics voor de helft sponsorde, hebben ze ook nog 10 tennisclinics verloot. De loting is ondertussen geweest en het contact met de verenigingen loopt! Over de Iso Lemon Tennistour Wil jij een tennisclinic van de oud-wereldkampioenen Paul Haarhuis en Jacco Eltingh? Of misschien van negenvoudig ATP-toernooiwinnaar..

Lees meer

Tenniskampen 2017 zitten er weer op!

17/08/2017

Met plezier kijken we terug op de tenniskampen in 2017. Naast goede en intensieve tennistraining werden er gave activiteiten georganiseerd. Namens Tennisreis.nl willen we alle kids bedanken die deze kampen zo enthousiast hebben beleefd en die het voor onze begeleiding onvergetelijk hebben gemaakt. We hopen jullie volgend jaar weer te..

Lees meer

Tropische verrassing gouden tennisgeneratie

29/06/2017

Nederlands Gouden Tennisgeneratie heeft een tropische verrassing in petto. Wimbledon kampioen Richard Krajicek, Jan Siemerink en de wereldkampioenen dubbelspel Paul Haarhuis en Jacco Eltingh zijn de hoofdrolspelers van de eerste Curaçao Tennis Legends, van 23 t/m 25 november 2017 in Nieuwpoort Curaçao. ‘Dit moet een blijvertje worden’, zegt organisator Eric..

Lees meer

Eltingh blaast NK Bedrijfstennis af

12/06/2017

‘Een initiatief afblazen, is niet iets wat ik graag doe’, verklaart Jacco Eltingh. ‘Maar helaas hebben we moeten besluiten het NK bedrijfstennis dat op 23 en 24 juni in Apeldoorn zou worden gehouden, af te gelasten.’ Jacco Eltingh, voormalig wereldkampioen en eigenaar van TennisEvents dat het NK organiseerde: ‘We hebben..

Lees meer