Uw tennisvakantie bij tennisreis.nl?

Uitstekend verzorgde tennisvakanties naar prachtige bestemmingen in binnen- en buitenland.

Nog beter leren tennissen…

…en ontspannen vakantie vieren!

Tennisreis.nl is specialist in fantastisch verzorgde tennisreizen naar prachtige, sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. Beginner of competitiespeler? 20 of 65? Alleen op stap of met bekenden? Tennisreis.nl heeft voor iedereen een droomtennisvakantie. Beginners brengen wij de grondbeginselen bij. Gevorderd? Dan helpen wij u uw slagenrepertoire uit te breiden en uw spel te verbeteren.

U krijgt elke dag na een goede warming-up, twee uur tennisles van ervaren Nederlandse tennisleraren en -leraressen (met uitzondering van de dagen van aankomst, vertrek en het slottoernooi). De groepjes zijn klein (vier, in uitzonderlijke gevallen vijf personen) en worden ingedeeld naar speelsterkte. Hierdoor krijgt u veel persoonlijke aandacht. De tennisleraar of -lerares besteedt veel aandacht aan techniek, tactiek, mentaliteit, bewegen op de baan en aan het spelen van wedstrijden. De groepen kunnen variëren in grootte. Soms reist u met een grote groep en soms met een kleine groep. Vanaf 6 deelnemers gaan de groepsreizen door. Uw eigen niveau is steeds het uitgangspunt, naast specifieke wensen die u kenbaar maakt. ’s Middags mag u deelnemen aan een tennisactiviteit georganiseerd door de leraar, wedstrijdjes of vrij spelen. Het slottoernooi is het niet te missen spektakel aan het eind van de week.
IMG_9109
Trekt u het liefst uw eigen plan of wilt u niet gebonden zijn aan de vertrekdata van onze groepsreizen? Bent u op zoek naar een op maat gesneden tennisprogramma, voor uzelf en – eventueel – uw gezin? Kies dan uit ons aanbod van individuele tennisreizen, in samenwerking met internationale tennisscholen. U geniet – alleen, of samen met uw partner, vrienden of gezin – van een tennisvakantie die specifiek is toegesneden op uw wensen. Bent u zelf geen actieve tennisser, maar moedigt u graag aan, dan zijn onze grand slam reizen wellicht iets voor u? U kunt ook al onze accommodaties boeken zonder tennis. Iedereen kan bij Tennisreis.nl terecht en genieten van onze prachtige accommodaties.

Gegarandeerd betoverende locaties
Betoverende bestemmingen binnen of buiten Europa! Tot in de puntjes verzorgde droomtennisreizen.

Tennisles door professionals
Een hele week of een weekend les van een ervaren trainer, met de zon op uw gezicht!

Reisvarianten voor iedereen
Op reis met de hele familie of alleen? Beginner of gevorderd? Jong of oud? Tennisreizen op maat gemaakt? Iedereen kan bij Tennisreis.nl terecht.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@tennisreis.nl of bel naar 0578-610011.

1

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>