Verenigingsclinic

Jubileum of iets anders te vieren?
Wat dacht u van een clinic? Alles kan geheel naar wens worden ingevuld
.

Iets speciaals voor op de tennisvereniging? Heeft u bijvoorbeeld een jubileum of wilt u het seizoen feestelijk openen of afsluiten? Denk dan eens aan een verenigingsclinic.
Onder leiding van een prominent, bijvoorbeeld Martin Verkerk of Sjeng Schalken, gaan leden op de tennisbaan aan de slag. Door diverse oefeningetjes worden de tennisslagen (techniek en tactiek) doorgenomen. Zowel de junioren als senioren kunnen deelnemen aan deze clinic. Natuurlijk ook leuk voor de sponsoren van de vereniging. Om de dag extra feestelijk te maken, zal er ook een demonstratiewedstrijd gespeeld worden.

Globaal programma

Globaal programma voor verenigingen voor maximaal 96 personen:

Tijd Activiteit
13:30 Ontvangst met lunch en uitleg
14:00 Aanvang clinic junioren (± 48-56 kids) met warming up/ groepsfoto
Daarna Vragenronde en/of diploma-uitreiking
16:00 Demonstratiepartij trainers
16:30 Aanvang clinic senioren en/of sponsoren (± 48 personen)
18:00 Einde clinic senioren
Daarna Netwerken in de kantine!
* Bovenstaand programma is slechts een basisopzet, alles kan geheel op maat gemaakt worden!

Praktische zaken

Tijdens het clinic-gedeelte zal de groep worden onderverdeeld in kleinere groepen, die langs verschillende “stations” zullen rouleren. Voor bovenstaand programma zijn 6 trainers nodig.
De trainer(s) van TennisEvents kunnen hiervoor worden bijgestaan door trainers/spelers van de club.

De trainers van TennisEvents zijn uiterlijk 13:30 uur aanwezig en blijven in ieder geval voor een “borrel”. Soms wordt ook meegegeten, maar dat is alleen aan de trainers om te beslissen!

De tennisclinic is zowel geschikt voor beginners als toppers! De oefenstof wordt daarop aangepast.
Samen met de club wordt een groepsindeling gemaakt, waar aspecten als niveau/relatie/leeftijd etc. een rol kunnen spelen.
Materialen en ballen worden door TennisEvents verzorgd.

Optie/reservering

U kunt, geheel vrijblijvend, een optie nemen voor een voorkeursdatum. Deze optie blijft voor u staan, totdat u zeker weet of de clinic doorgang gaat vinden of totdat wij een 2e aanvraag voor dezelfde datum ontvangen. Dan zullen wij eerst contact met u opnemen, zodat u als 1e een keuze kunt maken.
Zodra een datum definitief is overeengekomen, sturen wij een contract toe, waarin de afspraken kort vermeld staan. In een later stadium wordt het definitieve programma in onderling overleg samengesteld.

Boekingsvoorwaarden

Een besproken clinic kan tot 24 uur voor aanvang van de clinic in bepaalde omstandigheden kosteloos worden gewijzigd in een andere datum.
Zodra de trainers op de dag zelf aanwezig zijn, dient de clinic doorgang te vinden. Mocht dit door bijv. heel slecht weer niet mogelijk zijn, dan wordt in onderling overleg naar een gepaste oplossing gezocht.
Heeft u nog vragen, of wilt u een boeking plaatsen? Vul dan ons aanvraagformulier in. Wij reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week.