Verenigingsclinic

Jubileum of iets anders te vieren?
Wat dacht u van een clinic? Alles kan geheel naar wens worden ingevuld
.

Iets speciaals voor op de tennisvereniging? Heeft u bijvoorbeeld een jubileum of wilt u het seizoen feestelijk openen of afsluiten? Denk dan eens aan een verenigingsclinic.
Onder leiding van een prominent, bijvoorbeeld Martin Verkerk of Sjeng Schalken, gaan leden op de tennisbaan aan de slag. Door diverse oefeningetjes worden de tennisslagen (techniek en tactiek) doorgenomen. Zowel de junioren als senioren kunnen deelnemen aan deze clinic. Natuurlijk ook leuk voor de sponsoren van de vereniging. Om de dag extra feestelijk te maken, zal er ook een demonstratiewedstrijd gespeeld worden.

Globaal programma

Globaal programma voor verenigingen bij 8 banen (maximaal 64 deelnemers):

13.45 u Welkomstwoord
14.00 u Warming-up en groepsfoto
14.15 u Start clinic 8 onderdelen van 15 minuten
16.30 u Demonstratiewedstrijd
17.00 u Einde clinic en netwerken in de kantine!

* Bovenstaand programma is slechts een basisopzet, alles kan geheel op maat gemaakt worden!

 

Praktische zaken

Tijdens het clinic-gedeelte zal de groep worden onderverdeeld in kleinere groepen van max. 8 personen, die langs verschillende “stations” zullen rouleren. Per onderdeel dient min. 15 minuten te worden gereserveerd. Per baan is er 1 begeleider/trainer nodig. De trainer(s) van TennisEvents kunnen hier worden bijgestaan door trainers/spelers van de club.

De tennisclinic is zowel geschikt voor beginners als toppers! De oefenstof wordt daarop aangepast.
Samen met de club wordt een groepsindeling gemaakt, waar aspecten als niveau/relatie/leeftijd etc. een rol kunnen spelen. Materialen en ballen worden door TennisEvents verzorgd.

Optie/reservering

U kunt, geheel vrijblijvend, een optie nemen voor een voorkeursdatum. Deze optie blijft voor u staan, totdat u zeker weet of de clinic doorgang gaat vinden of totdat wij een 2e aanvraag voor dezelfde datum ontvangen. Dan zullen wij eerst contact met u opnemen, zodat u als eerste een keuze kunt maken.
Zodra een datum definitief is overeengekomen, sturen wij een contract toe, waarin de afspraken kort vermeld staan. In een later stadium wordt het definitieve programma in onderling overleg samengesteld.

Boekingsvoorwaarden

De boekingsvoorwaarden kunt u opvragen bij TennisEvents: info@tennisevents.nl of via 0578-614975.
Heeft u nog vragen of wilt u een optie/boeking plaatsen? Vul dan ons aanvraagformulier in. Wij reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week.