Tennis Clinic

Viert uw tennisvereniging een jubileum of een ander feest? TennisEvents biedt tennis clinics aan die geheel naar wens kunnen worden ingevuld. Een tennis clinic voor de jongste jeugd of een clinic met Sjeng Schalken of Martin Verkerk! Ook een combinatie met een clinic en een demonstratiewedstrijd met deze prominenten is mogelijk op de tennisbanen van uw vereniging. 

Onder leiding van een prominent, bijvoorbeeld Martin Verkerk of Sjeng Schalken, gaan leden op de tennisbaan aan de slag. Door diverse oefeningen worden de forehand, backhand, service en volley getest. Bij deze oefeningen wordt er gekeken naar de techniek, maar worden er ook tactische tips gegeven. De tennis clinics zijn geschikt voor jong en oud en verschillende speelsterktes. Ook sponsoren van de tennisverenigingen die nog nooit een tennisracket in hun handen hebben gehad, zullen direct profijt hebben van de tips die bij de tennis clinics gegeven worden.

Voorbeeldprogramma

Om uw een idee te geven hoe het programma van een tennis clinic met een prominent er ongeveer uitziet, staat hieronder een voorbeeld. Dit voorbeeld is gebaseerd op een tennisvereniging met 8 tennisbanen en maximaal 64 deelnemers.

13:45 uur  Welkomstwoord
14:00 uur  Warming-up en groepsfoto
14:15 uur  Start clinic 8 onderdelen van 15 minuten
16:30 uur  Demonstratiewedstrijd
17:00 uur  Einde clinic en netwerken in het clubhuis

* Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld, alles kan geheel naar wens worden ingedeeld. 

 

Praktische zaken

Tijdens de clinic worden de groepen onderverdeeld in groepen van max. 8 personen. In deze kleine groepen is er meer aandacht om de deelnemers technische en tactische tips te geven. De deelnemers krijgen verschillende opdrachten en oefeningen, uiteraard worden de opdracht aangepast naar het niveau van een groep.

Per tennisbaan is er 1 trainer nodig, natuurlijk kunnen de trainers van uw vereniging onze prominenten of trainers helpen bij het geven van de tennis clinic. In overleg wordt er een groepsindeling gemaakt, waarbij er gekeken kan worden naar niveau/relatie/leeftijd etc.

De materialen, zoals rackets en ballen worden door TennisEvents verzorgd.

Clinic van Sjeng Schalken of Martin Verkerk

Een tennis clinic van voormalig topspelers Sjeng Schalken of Martin Verkerk is voor tennisliefhebbers een fantastische ervaring. De leden van uw vereniging zullen dit niet snel vergeten om samen op de baan te staan met deze voormalige toppers.
TennisEvents heeft naast deze prominenten ook tennistrainers in dienst die een onvergetelijke tennis clinics kunnen verzorgen.

Optie/reservering tennis clinic

Geheel vrijblijvend kunt u een optie nemen op een datum naar keuze. Deze optie blijft staan tot u een defintieve datum heeft voor de tennis clinic of indien TennisEvents een tweede aanvraag ontvangt voor de zelfde datum. Uiteraard wordt er dan eerst contact met u opgenomen, zodat u de eerste keuze heeft. Zodra de datum definitief is, ontvangt u een contract met de gemaakte afspraken. In een later stadium wordt het programma voor de tennis clinic in overleg samengesteld.

Boekingsvoorwaarden

De boekingsvoorwaarden kunt u opvragen bij TennisEvents: info@tennisevents.nl of via 0412-405280.
Heeft u nog vragen of wilt u een optie/boeking plaatsen? Vul dan ons aanvraagformulier in. Wij reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week.