Zakelijke clinic

Op zoek naar een sportieve activiteit voor een bedrijfsuitje met je collega’s of zakenrelaties? Dan is een tennis clinic dé ideale activiteit. Onder leiding van een prominent, bijvoorbeeld Sjeng Schalken of Martin Verkerk, gaan deelnemers op de tennisbaan aan de slag! Ideaal om op een sportieve manier aan de teambuilding te werken. 

Door diverse oefeningetjes worden de tennisslagen (techniek en tactiek) doorgenomen door de prominent en andere trainers. Vervolgens worden de slagen in praktijk gebracht in een wedstrijdprogramma, waar de trainers en prominent ook aan deelnemen.
Ook is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs nog inhoud aan de dag mee te geven, door een lezing met een thema naar keuze!

Globaal programma

Een zakelijke tennis clinic ziet er in het globaal als volgt uit:

Tijd Activiteit
14:00 Ontvangst met lunch en uitleg
15:00 Aanvang clinic met warming up/groepsfoto en training in verschillende aspecten van het tennisspel
16:30 Start wedstrijdprogramma
18:00 Einde clinic
18:15 Borrel met prijsuitreiking
18:30 Buffet diner
20:00 Einde programma

Aantal trainers die nodig zijn voor:

  • 18-24 deelnemers: 3 trainers
  • 24-36 deelnemers: 4 trainers
  • 36-45 deelnemers: 5 trainers
  • 45-54 deelnemers: 6 trainers

Een programma voor 54-96 personen is ook mogelijk; dan wordt er in 2 blokken gewerkt met een side-event of met meerdere trainers. Het programma kan er globaal als volgt uit zien:

Tijd Activiteit
14:00 Ontvangst met lunch en uitleg
15:00 Aanvang clinic met warming up/groepsfoto en training in verschillende aspecten van het tennisspel
16:30 Vervolg clinic met tweede helft van de onderdelen.
18:00 Einde clinic
18:15 Borrel met prijsuitreiking
18:30 Buffet diner
20:00 Einde programma
*Bovenstaande programma’s zijn slechts voorbeelden. Heeft u wensen of voorkeuren, geef ze dan gerust aan. Samen komen we dan tot een geschikt programma. 

Praktische zaken

De trainers zijn bij bovenstaand programma rond 14.15 uur aanwezig en blijven in ieder geval tot na de prijsuitreiking. In onderling overleg kunnen trainers eventueel blijven mee-eten, mocht dat gewenst zijn.

De tennisclinic is zowel geschikt voor beginners als toppers! De oefenstof wordt daarop aangepast. Samen met de klant wordt een groepsindeling gemaakt, waar aspecten als niveau/relatie/leeftijd etc. een rol kunnen spelen.

Prijzen voor prijsuitreiking kan het bedrijf zelf meenemen of indien gewenst neemt TennisEvents 3 leuke prijsjes mee. De prijsuitreiking kan verzorgd worden door de trainers van TennisEvents. Materialen en ballen worden door TennisEvents verzorgd, uiteraard kunnen deelnemers ook hun eigen racket gebruiken.

Heeft u nog vragen over de zakelijke clinic, of wilt u een boeking maken? Vul dan het contactformulier in. Wij reageren dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week.