Iso Lemon Tennistour

Wil jij een tennisclinic van de oud-wereldkampioenen Paul Haarhuis en Jacco Eltingh? Of misschien van negenvoudig ATP-toernooiwinnaar Sjeng Schalken of Roland Garros-finalist Martin Verkerk? Wil je meer weten over sportvoeding én een prachtig tennisfeest binnenhalen op je club? Boek dan de Iso Lemon Tennistour op jouw vereniging!

De Iso Lemon Tennistour is meer dan alleen een sportieve tennisclinic. Onder meer techniek, tactiek en sportvoeding zijn belangrijke elementen die iedereen kan gebruiken om een completere tennisser te worden. Het unieke aan de Iso Lemon Tennistour zijn de 4 oud-topspelers Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Sjeng Schalken en Martin Verkerk die zelf de clinics zullen verzorgen. Elke vereniging mag zelf kiezen welke oud-topspeler op de clinic zal verschijnen. Ze staan alle 4 garant voor een unieke, onvergetelijke tenniservaring!

De Iso Lemon Tennistour wordt mogelijk gemaakt door AA Drink en uitgevoerd door TennisEvents. De KNLTB ondersteunt dit initiatief van harte, aangezien AA Drink ook een trouwe KNLTB-partner is.
Een tennisclinic met een ex-prof op de vereniging voor een sterk gereduceerde prijs. Voor slechts € 1.250,- (excl. BTW) kunt u al een tennisclinic op uw vereniging boeken!

Kijk voor alle informatie of om je aan te melden op www.isolemontennistour.nl