Demonstratiewedstrijd

Niets is zo mooi als het genieten van een mooie tenniswedstrijd. En wat is er mooier dan een wedstrijd met voormalig kampioenen bij u op de tennisvereniging. Boek een demonstratiewedstrijd met prominenten voor een onvergetelijke wedstrijd. 

In de demonstratiewedstrijd gaan prominenten als Paul Haarhuis, Sjeng Schalken en Martin Verkerk de strijd met elkaar aan. Hierbij laten ze zien dat ze nog steeds hun mannetje staan op de baan. Hilarische momenten en fantastische punten wisselen elkaar af in een ontspannen sfeer. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf als dubbelpartner naast een van deze toppers te staan.

_MG_3055

Programma

De demonstratiewedstrijd duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat uit twee delen.

De eerste drie kwartier staan in het teken van het enkelspel tussen de prominent(en). Hierbij zullen ze hun tennistalent laten zien en er een vermakelijke pot voor de kijkers van maken.

De tweede drie kwartier staan in het teken van het dubbelspel. In dit dubbelspel zullen de heren bijgestaan worden door extra trainers van TennisEvents. Of, nog leuker, kies ervoor om lokale tennisspelers in te zetten. Laat twee topspelers van uw vereniging samen met de prominenten tegen de andere twee spelen en kijk wie er als winnaars uit de strijd komen.

Tijd Demonstratie
45 minuten Enkelspel
45 minuten Dubbelspel met extra spelers

Demonstratiewedstrijd boeken

Heeft u nog vragen, of wilt u een boeking maken? Vul dan ons aanvraagformulier in. Wij reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een werkweek.
Uiteraard kunt u de demonstratiewedstrijd ook aanvullen met een lezing of een tennisclinic. Geef dit gerust aan bij uw aanvraag, dan sturen wij u een voorstel toe.