Demonstratiewedstrijd

Niets is zo mooi als het genieten van een mooie tenniswedstrijd. En wat is nou een mooiere wedstrijd dan voormalig wereldkampioenen of andere prominenten ‘live’ aan het werk zien in enkel- en dubbelspel. Een feest om naar te kijken!

In de demonstratiewedstrijd gaan prominenten als Paul Haarhuis, Sjeng Schalken en Martin Verkerk de strijd met elkaar aan. Hierbij laten ze zien dat ze nog steeds hun mannetje staan op de baan. Daarnaast bieden ze u de mogelijkheid om de strijd met ze aan te gaan in een spannend dubbelspel.

_MG_3055

Programma

De demonstratiewedstrijd duurt doorgaans anderhalf uur en bestaat uit twee delen.

De eerste drie kwartier staan in het teken van het enkelspel tussen de prominent(en). Hierbij zullen ze hun tennistalent laten zien en er een vermakelijke pot voor de kijkers van maken.

De tweede drie kwartier staan in het teken van het dubbelspel. In dit dubbelspel zullen de heren bijgestaan worden door extra trainers van TennisEvents. Of, nog leuker, kies ervoor om lokale tennisspelers in te zetten. Laat twee topspelers van uw vereniging samen met de prominenten tegen de andere twee spelen en kijk wie er als winnaars uit de strijd komen.

Tijd Demonstratie
45 minuten Enkelspel
45 minuten Dubbelspel met extra spelers

Demonstratiewedstrijd boeken

Heeft u nog vragen, of wilt u een boeking maken? Vul dan ons aanvraagformulier in. Wij reageren dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een week.
Uiteraard kunt u de demonstratiewedstrijd ook aanvullen met een lezing of een tennisclinic. Geef dit gerust aan bij uw aanvraag, dan zullen wij u een voorstel toesturen.