Save the date: NK Bedrijfstennis

TennisEvents lanceert een nieuw, uniek evenement: het NK Bedrijfstennis: 23, 24 en 25 juni 2017 in Apeldoorn. De pijlers: zaken doen, netwerk uitbreiden, geïnspireerd worden en tennissen. De slagroom op de taart? Een nationale titel.

TennisEvents-directeur Jacco Eltingh over het nieuwe format: ‘In plaats van kijken naar tennis, zoals bij de Tennis Classics, gaan we naar zelf spelen met tennissers uit je bedrijf. Afgelopen vijftien jaar hebben we met de AFAS Tennis Classics het grootste B2B-netwerkevent van Nederland opgezet. We hebben 260.000 bezoekers binnengehaald, vooral zakelijke. Daarmee hebben we een ongeëvenaard netwerk opgebouwd. Dat gaan we inzetten voor dit NK Bedrijfstennis. In 2017 wordt het NK Bedrijfstennis hét zakelijke tennisnetwerk event!’

Tijdens het driedaagse NK wordt er in mannen- of gemengde dubbelspelteams op diverse tennisclubs in Apeldoorn gespeeld om de nationale bedrijfstennistitels. Er wordt gespeeld op speelsterkte in teams van maximaal 4 personen. De wedstrijden worden in een nieuw tennisformat gespeeld. Iedere wedstrijd duurt 45 minuten waarin er tiebreaks gespeeld worden. Iedere gewonnen tiebreak levert punten op. Ieder punt telt mee.

Zondag 25 juni zijn de finales op één tennispark in Apeldoorn. Op die dag zijn er voor alle deelnemers aan het NK clinics met voormalige tennistoppers. De finales worden gespeeld met umpires, linesmen en ballenkinderen.

In de aanloop naar het unieke 3-daagse NK worden twee netwerksessies georganiseerd. In maart en in mei. De sessies hebben het karakter van de al jarenlang succesvolle netwerksessies rondom de Tennis Classics. Aan de sessies worden thema’s gekoppeld als vitaliteit, gezondheid, bewegen of andere actuele zakelijke thema’s. In het najaar zijn nog twee netwerksessies.

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>