Op zoek naar een stageplek 24-32 uur?

Wij zoeken een stagiair(e) voor 24-32 uur per week. Voor algemene werkzaamheden passend bij de studierichting en specifiek voor hulp bij een nieuw project, namelijk het school-club project in samenwerking met de KNLTB. Dit is gericht op schooltennis in de driehoek (basis)scholen, gemeente/sportbedrijven en tennisverenigingen.

De periode Januari/februari voor een periode van minimaal 1 semester (5 maanden), maar met een voorkeur voor 2 stage-/afstudeerperiodes achter elkaar.

Je taken De volgende taken zullen volledig of gedeeltelijk uitgevoerd dienen te worden: – dagelijkse kantoorwerkzaamheden – administratieve taken – schriftelijke en mondelinge informatie uitwisseling op diverse gebieden – promotionele activiteiten – de distributie van tennismaterialen – onderzoek naar en beheer van de database – organiseren van evenementen – overige taken gericht op studierichting

Wie ben jij? Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt een dienstverlenende instelling, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent zeer accuraat, initiatiefrijk en niet bang om verantwoordelijkheid te krijgen. Het liefst woon je in de nabijheid van Epe. Affiniteit met tennis is een grote pre.

Interesse? Voor schriftelijke sollicitaties met motivatie en CV, of meer informatie neem je contact op met:

TennisEvents
T.a.v. Simone Vosman
Norelholtweg 8
8161 NA EPE
s.vosman@tennisevents.nl

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>