Nog kans maken op een clinic tegen gereduceerd tarief?

De clinics van de Iso Lemon Tennistour lopen hard!
Wil je nog kans maken op een tennisclinic op de vereniging onder leiding van Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Sjeng Schalken of Martin Verkerk?
Geef je dan snel op via www.isolemontennistour.nl!

banner1

De Iso Lemon Tennistour is meer dan alleen een sportieve tennisclinic. Onder meer techniek, tactiek en sportvoeding zijn belangrijke elementen die iedereen kan gebruiken om een completere tennisser te worden. Het unieke aan de Iso Lemon Tennistour zijn de 4 oud-topspelers Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Sjeng Schalken en Martin Verkerk die zelf de clinics zullen verzorgen. Elke vereniging mag zelf kiezen welke oud-topspeler op de clinic zal verschijnen. Ze staan alle 4 garant voor een unieke, onvergetelijke tenniservaring!

De Iso Lemon Tennistour wordt mogelijk gemaakt door AA Drink en uitgevoerd door TennisEvents. De KNLTB ondersteunt dit initiatief van harte, aangezien AA Drink ook een trouwe KNLTB-partner is.
Een tennisclinic met een ex-prof op de vereniging voor een sterk gereduceerde prijs. Voor slechts € 1.250,- (excl. BTW) kunt u al een tennisclinic op uw vereniging boeken!

Voorwaarden om een clinic tegen een gereduceerd tarief te krijgen zijn:

  • Minimaal 48 deelnemers
  • Maximaal 64 deelnemers
  • Meer dan 50% van de deelnemers is ouder dan 10 jaar
  • De vereniging is aangesloten bij de KNLTB

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>