Lezing

Op zoek naar een bijzondere gastspreker voor een lezing? Iemand die als geen ander weet wat het is om topprestaties te leveren? De prominenten verrijken hun lezingen met anekdotes uit de hun carrières.

Een lezing van topsporters?

Bij topsport denken mensen niet direct aan het bedrijfsleven. Toch zijn er veel overeenkomsten tussen een topsporter en een bedrijf dat zich naar de top van de markt knokt. Beiden zullen actief bezig moeten om het beste uit zichzelf te halen; en alleen hierdoor kan de top behaald worden. Een lezing van een prominent hoeft dus niet sport gerelateerd te zijn, maar is voor iedereen toepasselijk en interessant.

Al jaren vertellen de heren over een topsportcarrière als leerschool van het leven, teamwork, de balans vinden tussen werken en ontspannen (met gezin) en reflecteren. Of het nu is voor motivatie, inspiratie of informatie, alles brengen ze over op een boeiende en pakkende manier. Handige handvatten waar de aanwezige mee aan de slag kan of over na kan denken.

Welke onderwerpen kan ik verwachten?

In hun uitgebreide loopbanen hebben Jacco en Paul veel en brede ervaring opgedaan. In hun lezingen kunnen ze dus ingaan op diverse verschillende onderwerpen, zoals:

  • Wat is het belang van goede communicatie (in teamverband)?
  • Het effect van motivatie op topprestaties;
  • Het belang van in vorm zijn;
  • Hoe zorg je als team voor 1 + 1 = 3?;
  • Hoe ga je om met stress?
  • De balans tussen werk en privé;
  • Genieten van successen.

Hierbij komen de overeenkomsten tussen sport en het bedrijfsleven uitgebreid aan bod. Heeft u zelf een onderwerp waarover u meer wilt weten? Leg het aan ons voor en dan kijken we samen hoe we de lezing geheel naar uw wens kunnen maken, afgestemd op uw evenement.

Wilt u een prominent inhuren voor een lezing of wilt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug.