Inside Out

Een interactief avondje voor uw leden met oud tennisprofs. Plezier, kippenvel, bewondering en verbazing wisselen elkaar in hoog tempo af. Een spraakmakende avond op iedere club.

Na hun aansprekende carrière óp de baan, doen de prominenten nu ook van zich spreken buiten de baan. In Inside Out gunnen de mannen hun gehoor een uniek kijkje achter de schermen van het toptennis, hun vriendschap en hun leven. Van de hoogste toppen tot de diepste dalen, niets dat zij als toptennissers en als mens meemaakten blijft onbesproken. Maar de heren zijn inmiddels ook mannen met een uitgesproken mening. En, gezien hun staat van dienst, met recht van spreken.

Met deze presentatie trakteert u uw leden op een spraakmakend en interactief avondje. Plezier, kippenvel, bewondering, verbazing en incidenteel misschien een heel klein traantje wisselen elkaar in hoog tempo af. In twee straight sets van elk ongeveer 40 minuten, met een pauze ertussen, wordt dit topduo verbaal uitgedaagd door sportjournalist Koert Westerman. En door ú: hoe meer vragen uit de zaal, des te leuker!

Foto's_Jubileum_Heksenmeppers_007

Heeft u nog vragen, of wilt u een boeking maken? Vul dan ons aanvraagformulier in, wij helpen u graag zo snel mogelijk.