Jacco Eltingh als dagvoorzitter

Dagvoorzitterschap

Wilt u een inspirerend persoon als dagvoorzitter? Iemand die uw congres of seminar aaneen praat en uw gast en optimaal vermaakt? Onze prominenten leiden als dagvoorzitter alles in goede banen en zorgen voor een dag waar iedereen met een goed gevoel op terug kan kijken!

Waarom een dagvoorzitter?

Een dagvoorzitter heeft als taak om tijdens een speciale bijeenkomsten de verschillende onderdelen aan elkaar te praten. Denk bijvoorbeeld aan het aankondigen van sprekers en lezers, of het leiden van een prijzengala.

De dagvoorzitter dient als eerste het publiek te informeren over wat er gaat komen. Maar misschien nog veel belangrijker is om het publiek te enthousiasmeren; ze uit te laten kijken naar de volgende spreker of vol spanning te laten wachten op wie er met de prijs vandoor gaat.

Ook dient de dagvoorzitter ervoor dat de bezoekers niet verveeld raken. Hij of zij moet dus welbespraakt zijn, zeker niet bang zijn om hier en daar een grapje te laten vallen, zodat bezoekers niet afhaken.

Dagvoorzitter voor meer dan alleen sport

Dat de prominenten als oud-tennissers vaak voor evenementen met een sportief karakter gevraagd wordt, mag duidelijk zijn. Maar ook bij andere congressen weten zij alles in goede banen te leiden. Ze weten hoe het is om gedisciplineerd te blijven, voor een grote groep te spreken en hoe je het publiek moet vermaken. U weet zeker dat uw bezoekers met een goed gevoel naar huis gaan.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor dagvoorzittersschap, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier. Heeft u zelf nog wensen, geef dit gerust aan. Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld als u ook een lezing verzorgd wilt hebben.