Een leuke weekactiviteit voor de kids?

Tenniskamp.nl organiseert meerdere tenniskampen in de zomervakantie. Een geweldige weekactiviteit voor de kids!

Tijdens de tenniskampen ligt de nadruk op tennistraining, maar zijn er ook andere recreatieve activiteiten. De kinderen krijgen een dag- en avondprogramma aangeboden. Bij de trainingskampen is het recreatieprogramma overdag verweven tussen de trainingsblokken. Tijdens de toptrainingskampen is het recreatieprogramma met name in de avond. Het toptrainingskamp wordt georganiseerd van 24 tot en met 28 juli in Zutphen onder leiding van Jacco Eltingh!
Het trainingskamp wordt georganiseerd van 7 tot en met 11 augustus in Soest.

De trainingsindeling gaat primair op basis van niveau. Bij deelname aan recreatieprogramma’s, slaaptijden en dergelijke wordt rekening gehouden met de leeftijden van de deelnemers.

Bijzondere eetgewoontes, medicijngebruik of andersoortige aandoeningen dienen vooraf op het inschrijfformulier te worden vermeld. De organisatie kan daardoor rekening houden met, of anticiperen op afwijkende gewoontes.

Meer informatie of boeken? Kijk op www.tenniskamp.nl

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>