Jacco Eltingh opent Tenniskids World Tour 2016

Ruim 14.500 kinderen doen mee

De Tenniskids World Tour 2016, hét KNLTB competitieprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar, is feestelijk van start gegaan. Landelijk nemen ruim 14.500 kinderen deel aan de competitie, verdeeld over 2400 ploegen. De World Tour is in Arnhem feestelijk geopend door KNLTB jeugdambassadeur en voormalig wereldtopper Jacco Eltingh. De opening vond plaats bij ATC De Groene Kamer en TV Schuytgraaf.
Bij de opening in Arnhem waren ruim 150 kinderen aanwezig.  De eerste World Tour dag stond geheel in het teken van het Indian Wells Masters toernooi in de Verenigde Staten. Jacco Eltingh: “Het was een gave en frisse ochtend in Arnhem. Het plezier spat eraf bij deze tennistoppers van de toekomst. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik namens de KNLTB en Menzis dit voor seizoen 2016 heb mogen openen. Op naar een mooi en sportief tennisseizoen.”
Tenniskids World Tour
De World Tour bestaat uit elf speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour.
Meer informatie over de World Tour
Tenniskids
Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar en wordt mede mogelijk gemaakt door Jeugdpartner Menzis. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>