De Iso Lemon Tennistour 2017

Wil jij les van de oud-wereldkampioenen Paul Haarhuis en Jacco Eltingh? Of misschien van negenvoudig ATP-toernooiwinnaar Sjeng Schalken of Roland Garros-finalist Martin Verkerk? Wil je daarnaast meer weten over sportvoeding én een prachtig tennisfeest binnenhalen op je club? Boek dan de Iso Lemon Tennistour op jouw vereniging!

De Iso Lemon Tennistour is meer dan alleen een sportieve tennisclinic. Onder meer techniek, tactiek en sportvoeding zijn belangrijke elementen die iedereen kan gebruiken om een completere tennisser te worden. Het unieke aan de Iso Lemon Tennistour is dat één van de oud-topspelers Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Sjeng Schalken en Martin Verkerk de clinics zal verzorgen. Elke vereniging mag zelf kiezen welke oud-topspeler de clinic komt verzorgen. Alle vier staan ze garant voor een unieke tenniservaring op de club.

De Iso Lemon Tennistour wordt mogelijk gemaakt door AA Drink en uitgevoerd door TennisEvents. Daarnaast wordt de Iso Lemon Tennistour ondersteunt door de KNLTB.

Wil je écht meer toevoegen aan je tennisspel en meer weten over sportvoeding? Dan is dit voor iedere club een geweldige kans’, aldus oud-wereldkampioen dubbelspel Jacco Eltingh. ‘Ik geef al bijna achttien jaar clinics, maar er is nog altijd veel vraag naar. Die clinics geven heel veel vreugde op de clubs waar we komen. Maar ik weet ook dat het niet voor iedere club haalbaar is. De Iso Lemon Tennistour maakt dit mede dankzij AA Drink voor meer clubs mogelijk. En dan ook nog met deze vier ambassadeurs van het Nederlandse tennis; hartstikke gaaf.’ ‘Onder leiding van Nederlands bekendste oud-topspelers een betere tennisser worden en meer leren over sportvoeding? Met de Iso Lemon Tennistour bezorgt AA Drink elke tennisvereniging een onvergetelijke ervaring! Wij zijn ontzettend trots om samen met TennisEvents het tennis in Nederland op deze manier verder te ontwikkelen. Aldus Guido Gielen, Sr. Brand Manager AA Drink.  

Voor slechts € 1.250,- (excl. BTW) is er al een Iso Lemon Tennistour clinic voor de club te boeken!

Toewijzing van de 30 clinics gebeurt op volgorde van binnenkomst. Klik op de site op de aanmeldknop of meld je aan via deze link.
Voorwaarden om een clinic van de Iso Lemon Tennistour te verkrijgen zijn:

  • Minimaal 48 deelnemers
  • Maximaal 64 deelnemers
  • Meer dan 50% van de deelnemers is ouder dan 10 jaar
  • De vereniging is aangesloten bij KNLTB

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>