Goede voornemens?

Het is januari 2017, een nieuw jaar met vaak goede en sportieve voornemens. U ook?
Bij TennisEvents kunnen we u op sportief vlak prima helpen. Wat dacht u van een Tennisreis, een tenniskamp voor de kids, Double the Fun, het NK Bedrijfstennis of wellicht een zakelijke tennisclinic met collega’s?

Tennisreis
Tennisreis.nl is specialist in fantastisch verzorgde tennisreizen naar prachtige, sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. Beginner of competitiespeler? 20 of 65? Alleen op stap of met bekenden? Tennisreis.nl heeft voor iedereen een droomtennisvakantie. Beginners brengen wij de grondbeginselen bij. Gevorderd? Dan helpen wij u uw slagenrepertoire uit te breiden en uw spel te verbeteren.

U krijgt elke dag na een goede warming-up, twee uur tennisles van ervaren Nederlandse tennisleraren en -leraressen (met uitzondering van de dagen van aankomst, vertrek en het slottoernooi). De groepjes zijn klein (vier, in uitzonderlijke gevallen vijf personen) en worden ingedeeld naar speelsterkte. Hierdoor krijgt u veel persoonlijke aandacht. Bekijk de site voor alle geweldige bestemmingen!

Tenniskamp
Onze tenniskampen zijn voor kinderen tot en met 17 jaar van ieder speelniveau. Toptrainingskamp betekent NIET dat alleen de beste spelers welkom zijn! Integendeel: enthousiasme is de maatstaf, niet het niveau! Voor de Toptrainingskampen geldt dat de deelnemers minimaal 3 uur intensieve beweging (tennistraining en daaraan gerelateerde activiteiten) moeten aankunnen en daaraan plezier beleven.

Tijdens de tenniskampen ligt de nadruk op tennistraining, maar zijn er ook andere recreatieve activiteiten. De kinderen krijgen een dag- en avondprogramma aangeboden. Bij de trainingskampen is het recreatieprogramma overdag verweven tussen de trainingsblokken. Tijdens de toptrainingskampen is het recreatieprogramma met name in de avond.

De trainingsindeling gaat primair op basis van niveau. Bij deelname aan recreatieprogramma’s, slaaptijden en dergelijke wordt rekening gehouden met de leeftijden van de deelnemers.

Double the Fun
Het tennisevenement voor de actieve tennisser!
Gezellig samen met vriendinnen, collega’s of tennispartners genieten van een heerlijk weekend of midweek vol met tennis, plezier en ontspanning op een prachtige locatie? Dat kan met Double the Fun. U verblijft een weekend of midweek op een prachtige locatie namelijk; Marveld Recreatie in Groenlo.

In april, mei en juni 2017 zullen er verschillende toernooisessies voor de echte tennisfan georganiseerd worden! U kunt kiezen uit een weekend of een midweek en genieten van een heerlijk verblijf op het park met al zijn faciliteiten. Een uitdagend tennistoernooi, een clinic van de trainers van TennisEvents en een ludiek diner met aansluitend een gezellige groepsavond zijn slechts enkele ingrediënten van dit fantastische evenement!

NK Bedrijfstennis
TennisEvents lanceert een nieuw, uniek evenement: het NK Bedrijfstennis: 23, 24 en 25 juni 2017 in Apeldoorn. De pijlers: zaken doen, netwerk uitbreiden, geïnspireerd worden en tennissen. De slagroom op de taart? Een nationale titel.

TennisEvents-directeur Jacco Eltingh over het nieuwe format: ‘In plaats van kijken naar tennis, zoals bij de Tennis Classics, gaan we naar zelf spelen met tennissers uit je bedrijf. Afgelopen vijftien jaar hebben we met de AFAS Tennis Classics het grootste B2B-netwerkevent van Nederland opgezet. We hebben 260.000 bezoekers binnengehaald, vooral zakelijke. Daarmee hebben we een ongeëvenaard netwerk opgebouwd. Dat gaan we inzetten voor dit NK Bedrijfstennis. In 2017 wordt het NK Bedrijfstennis hét zakelijke tennisnetwerk event!’

Zakelijke tennisclinic
Ook op zoek naar de 1 + 1 = 3 factor?
Met plezier sportief bezig zijn en dichter tot elkaar komen. Ontdek dat je samen veel (meer) kan.

Een zakelijke clinic ziet er in het globaal als volgt uit:

Tijd Activiteit
14:00 Ontvangst met lunch en uitleg
15:00 Aanvang clinic met warming up/groepsfoto en training in verschillende aspecten van het tennisspel
16:30 Start wedstrijdprogramma
18:00 Einde clinic
18:15 Borrel met prijsuitreiking
18:30 Buffet diner
20:00 Einde programma
Aantal trainers die nodig zijn voor:

  • 18-24 deelnemers: 3 trainers
  • 24-36 deelnemers: 4 trainers
  • 36-45 deelnemers: 5 trainers
  • 45-54 deelnemers: 6 trainers

 

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>