Verzorgde tennisvakanties naar binnen- en buitenland!

Voor een ultieme combinatie tussen sport en ontspanning is een tennisvakantie ideaal. Lekker buiten in de zon bezig zijn en ’s middags de omgeving verkennen en ’s avonds genieten in lokale en authentieke restaurants, zo kun je een tennisvakantie samenvatten. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom en krijgen les op hun eigen niveau. Ook bieden wij singlereizen aan voor tennisliefhebbers.

Uitstekend verzorgde tennisvakanties naar binnen- en buitenland!

U krijgt elke dag na een goede warming-up, tennisles van ervaren Nederlandse tennisleraren en -leraressen. Met uitzondering van de dagen van aankomst, vertrek en slottoernooi. De groepjes zijn klein (vier tot maximaal 8 personen) en worden ingedeeld naar speelsterkte. Hierdoor krijgt u veel persoonlijke aandacht en gaat u snel vooruit. De tennisleraar of -lerares besteedt veel aandacht aan techniek, tactiek, mentaliteit, bewegen op de baan en aan het spelen van wedstrijden. De groepen kunnen variëren in grootte. Soms reist u met een grote groep en soms met een kleine groep. Vanaf 6 deelnemers gaan de groepsreizen door. Uw eigen niveau is steeds het uitgangspunt, naast specifieke wensen die u kenbaar maakt. ’s Middags kunt u zelf wedstrijden/vrij spelen. Het slottoernooi is een niet te missen spektakel aan het eind van de week.

Trekt u het liefst uw eigen plan? Wilt u niet gebonden zijn aan de vertrekdata van onze groepsreizen? Bent u op zoek naar een op maat gesneden tennisprogramma, voor uzelf en – eventueel – uw gezin? Kies dan uit ons aanbod van individuele tennisreizen, in samenwerking met internationale tennisscholen. U geniet – alleen, of samen met uw partner, vrienden of gezin – van een tennisvakantie die is toegesneden op uw wensen.
Bent u zelf geen actieve tennisser, maar moedigt u graag aan, dan zijn onze grand slam reizen wellicht iets voor u? U kunt ook al onze accommodaties boeken zonder tennis. Iedereen kan bij Tennisreis.nl terecht en genieten van onze prachtige accommodaties.

IMG_9109

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0578-610011 (dagelijks 9.00 – 15.00 uur) of info@tennisreis.nl of kijk eens op www.tennisreis.nl