Verzorgde tennisvakanties naar binnen- en buitenland!

Nog beter leren tennissen…

…en ontspannen vakantie vieren!

Uitstekend verzorgde tennisvakanties naar binnen- en buitenland!

Tennisreis.nl is specialist in fantastisch verzorgde tennisreizen naar prachtige, sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. Beginner of competitiespeler? 20 of 65? Alleen op stap of met bekenden? Tennisreis.nl heeft voor iedereen een droomtennisvakantie. Beginners brengen wij de grondbeginselen bij. Gevorderd? Dan helpen wij u uw slagenrepertoire uit te breiden en uw spel te verbeteren. Wil je gewoon lekker even in je eentje weg? Boek een tennisreis speciaal voor alleengaanden!

IMG_9109

U krijgt elke dag na een goede warming-up, tennisles van ervaren Nederlandse tennisleraren en -leraressen. Met uitzondering van de dagen van aankomst, vertrek en slottoernooi. De groepjes zijn klein (vier tot maximaal 8 personen) en worden ingedeeld naar speelsterkte. Hierdoor krijgt u veel persoonlijke aandacht en gaat u snel vooruit. De tennisleraar of -lerares besteedt veel aandacht aan techniek, tactiek, mentaliteit, bewegen op de baan en aan het spelen van wedstrijden. De groepen kunnen variëren in grootte. Soms reist u met een grote groep en soms met een kleine groep. Vanaf 6 deelnemers gaan de groepsreizen door. Uw eigen niveau is steeds het uitgangspunt, naast specifieke wensen die u kenbaar maakt. ’s Middags kunt u zelf wedstrijden/vrij spelen. Het slottoernooi is een niet te missen spektakel aan het eind van de week.

Trekt u het liefst uw eigen plan? Wilt u niet gebonden zijn aan de vertrekdata van onze groepsreizen? Bent u op zoek naar een op maat gesneden tennisprogramma, voor uzelf en – eventueel – uw gezin? Kies dan uit ons aanbod van individuele tennisreizen, in samenwerking met internationale tennisscholen. U geniet – alleen, of samen met uw partner, vrienden of gezin – van een tennisvakantie die is toegesneden op uw wensen.
Bent u zelf geen actieve tennisser, maar moedigt u graag aan, dan zijn onze grand slam reizen wellicht iets voor u? U kunt ook al onze accommodaties boeken zonder tennis. Iedereen kan bij Tennisreis.nl terecht en genieten van onze prachtige accommodaties.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0578-610011 (dagelijks 9.00 – 15.00 uur) of info@tennisreis.nl of kijk eens op www.tennisreis.nl