Grand Slam Reizen

Bezoek uw favoriete Tennis Grand Slam

Bij veel tennisliefhebbers staat een bezoek aan de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon of de US Open hoog op de bucketlist. De spanning, beleving en sfeer zorgen voor een fantastische sportervaring. Zoekt u tickets voor de Wimbledon finale of wilt u gewoon een keer Roland Garros bezoeken op een doordeweekse dag? Dat kan, dankzij onze contacten bij deze Tennis Grand Slams regelen wij de gewenste kaarten. Geen zin om naar vliegtickets en hotels te zoeken, dan kunnen wij de complete reis richting Melbourne, Parijs, Londen of New York regelen.

Tickets voor Tennis Grand Slams

Australian Open
De Australian Open is het eerste Tennis Grand Slam van het jaar en vindt plaats op de schitterende banen van Melbourne Park.
Wij bieden kaarten aan voor de avond-en ochtendsessies in de Rod Laver Arena.
Roland Garros
Tijdens Roland Garros is Parijs de hoofdstad van de tenniswereld. Roland Garros is het grootste tennistoernooi dat plaatsvindt op gravel.
Wij bieden tickets aan voor het Court Philippe Chartier of voor Court Suzanne Lenglen, de twee belangrijkste banen van Roland Garros. Wilt u liever alles geregeld hebben, vraag naar de mogelijkheden voor reis en verblijf.
Wimbledon
Wimbledon; het meest prestigieuze Tennis Grand Slam. De historie, het heilige gras, aardbeien met slagroom en de verplichte witte tenniskleding maken dit misschien wel het mooiste Grand Slam om van dichtbij mee te maken.
Wij bieden u een arrangement met tickets, 2 overnachtingen en de vlucht. U kunt kiezen uit Center Court, Court 1 en Court 2. Meer overnachtingen? Vraag naar de mogelijkheden.
US Open
De US Open vindt plaats in één van de grootste en meest indrukwekkende steden ter wereld; New York City. Neem plaats in het Arthur Ashe Stadium om te genieten van sport, zoals dat alleen in de Verenigde Staten kan. Naast kaartjes kunnen wij de complete reis voor u samenstellen.
Kijk voor alle informatie over het bezoek van de Tennis Grand Slams op deze site.
Centre_Court_Wimbledon_(2)