KNLTB loket: uitleen tennismaterialen

KNLTB loket voor uitleen van tennismaterialen

Tennisevents beheert het uitleenloket van tennismaterialen in opdracht van de KNLTB. Om de jeugd op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de tennissport kunnen de tennismaterialen worden geleend. Ideaal wanneer u als tennisvereniging kinderen in de omgeving voor een kennismaking wil uitnodigen en niet genoeg rackets heeft. Ook voor BSO’s, (basis)onderwijs en buurtsportcoaches is het mogelijk om de tennisspullen te lenen.

Van tennisrackets tot foamballen

Er worden verschillende pakketten aangeboden voor uiteenlopende groepen. Zo zijn er pakketten te leen met verschillende soorten kinderrackets en tennisballen. Ook zijn er pakketten met pylonnen en netten. Ook voor een oudere/volwassene doelgroep is er een special pakket.
Om de jongste jeugd te verrassen zijn er ook diploma’s en medailles te bestellen. De materiaalpakketten worden verhuurd voor een maximale huurperiode van 6 weken, in maart/april geldt een maximale huurperiode van 4 weken.

Tips en advies

Wanneer u voor het eerst een een tennisactiviteit organiseert heeft u vast vragen over de materialen en hoeveelheid. TennisEvents organiseert al vele jaren tennisclinics en wij helpen u graag om er een leuke en sportieve activiteit van te maken.

Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar uitleen@knltb.nl of kijkt u op www.knltb-uitleen.nl

Alle materialen worden vervoerd via pakketten, zorg er bij bezorging ook voor dat er iemand aanwezig is om de materialen in ontvangst te nemen.

The Netherlands, March 25, 2015, Enschede, Schooltennis Photo: Tennisimages/Henk Koster
Photo: Tennisimages/Henk Koster