Grand slam reizen

Altijd al een Grand Slam van dichtbij mee willen maken?

Nu ook met Tennisreis.nl naar alle Grand Slams! Dit organiseren wij samen met onze partners.
Australian Open
De Australian Open is het eerste Grand Slam van het jaar. Het tennistoernooi vindt plaats op de schitterende banen van Melbourne Park.
Wij bieden kaarten aan voor de Rod Laver Arena, ochtend of avond. Daarnaast kunnen wij naar uw wensen het reis en verblijf inrichten.
Roland Garros
Tijdens Roland Garros is Parijs, voor even, de hoofdstad van de tenniswereld. Roland Garros is het grootste tennistoernooi dat plaatsvindt op gravel.
Heeft u de wereldwijde tennistop altijd al eens van dichtbij willen bewonderen?
Wij bieden tickets aan voor het Court Philippe Chartier of voor Court Suzanne Lenglen, de twee belangrijkste banen van Roland Garros. Wilt u liever alles geregeld hebben, vraag naar de mogelijkheden voor reis en verblijf!
Wimbledon
Het heilige gras, aardbeien met slagroom en verplichte witte tenniskleding zijn dé tradities die al jaren bij het grootste grastoernooi van de wereld gelden.
Dit gecombineerd met een unieke sfeer zorgt voor een onvergetelijke ervaring!
Wij bieden u een arrangement met tickets, 2 overnachtingen en de vlucht. U kunt kiezen uit Center Court, Court 1 en Court 2. Meer overnachtingen? Vraag naar de mogelijkheden.
US Open
De US Open vindt plaats in één van de grootste en meest indrukwekkende steden ter wereld, The Big Apple oftwel New York City.
In het Arthur Ashe Stadium mag u plaatsnemen en genieten van het tennisspektakel! Wilt u dat wij de complete reis voor u regelen, dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.
Kijk voor alle informatie over het bezoek van deze andere toernooien op deze site.
Centre_Court_Wimbledon_(2)