Grand slam reizen

Altijd al een Grand Slam van dichtbij mee willen maken?

Grand Slam reizen:
Nu ook met Tennisreis.nl naar alle Grand Slams, zoals Wimbledon en Roland Garros! Dit organiseren wij samen met onze partners.

Australian Open

De Australian Open is het eerste Grand Slam van het jaar. Het tennistoernooi vindt plaats op de schitterende banen van Melbourne Park.
Wij bieden een 8-daagse Tennisreis inclusief retourvlucht Amsterdam – Melbourne, vijf overnachtingen in Melbourne en een gereserveerde zitplaats voor wedstrijden in de Rod Laver Arena aan.

Roland Garros

Tijdens Roland Garros is Parijs, voor even, de hoofdstad van de tenniswereld. Roland Garros is het grootste tennistoernooi dat plaatsvindt op gravel.
Heeft u de wereldwijde tennistop altijd al eens van dichtbij willen bewonderen?
Wij bieden tickets aan voor het Court Philippe Chartier of voor Court Suzanne Lenglen, de twee belangrijkste banen van Roland Garros.

Wimbledon

Het heilige gras, aardbeien met slagroom en verplichte witte tenniskleding zijn dé tradities die al jaren bij het grootste grastoernooi van de wereld gelden.
Dit gecombineerd met een unieke sfeer zorgt voor een onvergetelijke ervaring!
Naast tickets voor Wimbledon verzorgen wij ook 2 overnachtingen in Londen. Zo kunt u optimaal genieten van uw bezoek!

US Open

De US Open vindt plaats in één van de grootste en meest indrukwekkende steden ter wereld, The Big Apple oftwel New York City.
U verblijft in een prachtig 4**** hotel. In het Arthur Ashe Stadium mag u plaatsnemen op de bovenste ring en in het Louis Armstrong Stadium heeft u toegang tot de lange zijde.
De reis is inclusief retourvlucht Amsterdam – New York en transfers van het hotel naar het tennispark en terug.

Kijk voor alle informatie over het bezoek van deze andere toernooien op deze site.

Centre_Court_Wimbledon_(2)