Curacao Tennis Legends

Curaçao Tennis Legends

Curaçao Tennis Legends is de opvolger van de AFAS Tennis Classics. Na 15 edities op Nederlandse bodem gingen de legends in 2017 voor het eerst naar Curaçao, waar de Curaçao Tennis Legens op vrijdag 13 december en zaterdag 14 december voor de derde keer plaatsvinden.

Curaçao Tennis Legends 2019

Curaçao Tennis Legends 2019 wordt net als de twee voorgaande edities gehouden op Santa Barbara Beach & Golf Resort in Nieuwpoort. Op het centre court van Curaçao is het genieten van toptennis door onze legends, maar ook van fijne muziek en heerlijk eten. Daarnaast steunen de Curaçao Tennis Legends de lokale jeugd van Curaçao met onder andere een masterclass voor de grootste tennistalenten van het eiland en diverse clinics. Kijk voor alle informatie en het laatste nieuws over de Curaçao Tennis Legends op  www.curacaotennislegends.com 

AFAS Tennis Classics

De AFAS Tennis Classics, met grote kampioenen van weleer, heeft inmiddels haar 15e en laatste editie gehad in 2016.De Tennis Classics stond bekend als een sportief evenement met topentertainment, culinaire hoogstandjes, een stijlvolle en ontspannen sfeer en natuurlijk geweldig tennis. Tevens was het een geweldig platform voor bedrijven om zakelijke relaties te ontvangen. Legends die in het verleden deelnamen aan de AFAS Tennis Classics waren onder meer John McEnroe, Andy Roddick en Richard Krajicek.