Column Jacco: Ook druk met de liefde

Hoewel de AFAS Tennis Classics best nog wel een eindje weg lijkt -eind november pas- worden de dagen steeds meer gevuld met echte voorbereidingen: de eerste bouwvergadering hebben ook alweer gehad. Hoewel we al wat jaartjes in Omnisport Apeldoorn bivakkeren is de opbouw ieder jaar toch net even anders. Nieuwe partners met nieuwe plannen in het plaza, net even wat andere wensen van bestaande partners, een routing bedenken die weer wat beter is voor publiek en zakelijke gasten. En gewoon nieuwe ideeën bespreken. Tenslotte willen we iedere aflevering beter voor de dag komen dan de vorige . En….we willen iedere keer verrassen, ook de vijftiende keer weer! Dus het mag nooit op de automatische piloot gaan. Het staat er eind november weer strak, fraai en sfeervol bij in Omnisport. Dat garandeer ik.

Wat er dan nog meer bij komt kijken deze dagen en komende weken? Afspraken met cateraars, baanleggers, tribunebouwers, Omnisport zelf, drukkers, de partijen die onze hostesses leveren, de gemeente Apeldoorn, chauffeurs, het arbitragekorps –allemaal vrijwilligers trouwens- en zo kan ik nog wel even doorgaan.

En dan natuurlijk nog de afspraken met de spelers checken. Hotel regelen, vervoer voor de mannen van Schiphol of een andere luchthaven waar ze aankomen, zijn de vliegtickets in orde, komen er wel of niet vriendinnen mee? Kortom meer dan genoeg zaken om vanaf nu dagelijks met de Classics bezig te zijn.

Trouwens; de kaartverkoop is gestart en ook ons magazine ‘Liefde & Tennis’ is in de maak, ditmaal met leuke verhalen en achtergronden over -jullie raden het al- Liefde & Tennis. Ja, ook over mij en Paul. Hoe wij Hellas en Anja aan de haak sloegen. Of sloegen zij ons nou aan de haak? Nou ja, jullie kunnen het eind november lezen. Moet je natuurlijk wel naar de Classics komen natuurlijk. Krijg je ‘Liefde & Tennis’ er gratis bij.

 

Groeten en tot dan

Jacco

 

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>