Column Jacco: Lauw zeewater

Geen idee wat voor weer het deze week op de Veluwe is. Ik ben er namelijk even niet; zit zelf op Curaçao. Werk! Voor de tweede keer dit jaar zijn we op Curaçao om te kijken of we de Curaçao Tennis Classics vlot kunnen trekken. Die zou van 23 tot en met 25 november 2017 moeten plaatsvinden.

Of het gaat lukken? Spannend. We hebben voor deze week in ieder geval een stevige doelstelling: opnieuw locaties bekijken, filmpjes maken en veel bedrijven bezoeken en proberen ze over de streep te trekken. Tenslotte moet het daar ook een zakelijk evenement worden. Over een dag of tien hoop ik te weten of de Curaçao Tennis Classics doorgaat of niet. Spannend dus!

 Ondertussen gaat het werk aan de AFAS Tennis Classics van 2016 thuis gewoon door, dankzij mijn team van TennisEvents. Zij zijn thuis de rots in de branding, terwijl ik af en toe gewoon echt in de branding zal liggen deze week.

Zodra ik terugkom, gaat het voor ons allemaal in sneltreinvaart richting de ATC. Het is dan nog maar een klein maandje. Dan wordt het sponsorpakketten samenstellen, kaarten inpakken, spotjes voor de radio inspreken, de uitzendingen met Fox Sports doornemen en overleggen, heel veel overleggen, met heel veel partijen; met Omnisport, met de gemeente Apeldoorn, AFAS, drukkers, stadionbouwers, cateraars en met Sjeng over de kledingleveranties. Kortom; Sjakie moet deze week nog even z’n beweging pakken, want de komende weken wordt veel zitten en overleggen.

Natuurlijk wil en moet ik komende weken ook af en toe een bal slaan. Ik wil dit jaar toch echt wel zelf tennissen bij de Classics. Met m’n kuit gaat het alweer wat beter, dus ik ga er vanuit dat ik zal kunnen dubbelen. Het deed me vorig jaar oprecht pijn dat ik niet kon spelen vanwege m’n kuitblessure. Daar heb ik echt slecht van geslapen. Dat zegt in mijn geval veel, want ik slaap altijd als een roos. Iedereen die me een beetje kent weet dat dat ene dubbeltje dat ik met Mansour en Paul op de baan mag staan zo’n beetje mijn mooiste moment van de hele Classics is. Ik geniet daar nog altijd intens van. Er zijn mensen die beweren dat ik de Classics alleen maar organiseer om zelf dat wedstrijdje nog te kunnen spelen! Hoe komen ze er bij……

Dus als ik deze week het lauwwarme zeewater van de Cariben een paar keer rond mijn kuit laat spelen, is dat ook gewoon werk hoor. Therapeutisch. Anders ben ik straks niet fit.

 

Jacco Eltingh

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>