Column Jacco: Kwetsbare kuit

Het is alsof de duvel er mee speelt. De AFAS Tennis Classics komen er aan en ik kon weer naar het ziekenhuis voor mijn rechterkuit, net als vorig jaar, toen ik uiteindelijk helemaal niet kon spelen bij de Classics. En als er iets is wat ik graag wil…..

Maar het lijkt mee te vallen. Ik heb blijkbaar gewoon geen bijster goeie bloedvaten.

Ik had er tijdens de voetbaltraining van Friso een bal tegenaan gekregen en hield daarna last van mijn kuit. Gelukkig bleek het geen trombosebeen te zijn. Was ik een beetje bang voor. Dat zou ook erg ongelukkig zijn geweest, want ik vlieg deze week naar Curaçao om daar te proberen de Curaçao Tennis Classics 2017 vlot te trekken, ons nieuwe project.

 Afgelopen dagen een meeting gehad met alles en iedereen die de Tennis Classics naar buiten moet uitdragen; de mensen die alles in beeld moeten brengen voor tv, maar ook voor YouTube, websites, livestreaming, twitter, snapchat, Facebook en Linkedin. Bij elkaar is daar vanaf nu een man of negen mee bezig. Vroeger had je alleen de krant waar je aan moest denken. Toen kwam de tv er bij. Tegenwoordig heb je ook al die andere kanalen.

Ons eigen team van TennisEvents is daar ook op aangepast, want die nieuwe media zijn zo enorm belangrijk geworden voor je bereik. Sterker nog, ik denk dat de AFAS Tennis Classics veruit het meest geïnnoveerde zakelijke sportevenement van ons land is. Wij hebben een compleet servicemodel gecreëerd voor al onze partners. Daar ben ik echt enorm trots op. Onze partners kunnen alles –uitnodigingen, parkeerkaarten, foto’s, filmpjes- online met hun relaties delen en distribueren. Op die manier werkt het hele uitnodigingstraject voor al onze klanten en partners.

Ik heb hier al eerder gemeld dat we naar Curaçao willen met de Classics, en dat we voor 2018 denken aan iets totaal nieuws met de Tennis Classics in Nederland. Hoewel we nog niet weten waar het allemaal naar toe gaat met de Classics, ben ik er wel van overtuigd dat deze vorm van blijven innoveren en denken in ‘samen en verbinden’ in alle gevallen nodig is voor de toekomst, wat die ons ook gaat brengen.

Als jullie een beetje thuis zijn in de social media kunnen jullie ons komende weken niet missen; we zullen overal aanwezig zijn en genoemd en ‘gedeeld’ worden (#AFASTC). En voor de kijkers thuis: in het weekeinde van 26 en 27 november komen alle wedstrijden op FOX Sports.

 

Jacco Eltingh

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>