Column Jacco: Ja, of nee; lekker makkelijk!

Naarmate de AFAS Tennis Classics dichterbij komen –over dik twee weken is het al zover- wordt het werk voor mij makkelijker. Dit is namelijk de fase waarin ik alleen nog maar ja of nee zeg en niet meer hoef te kiezen tussen verschillende opties. Het is te kort dag om nog dingen uit te stellen en later een keuze te maken. Nu is het simpel ja of nee zeggen tegen dingen. Dat vind ik altijd een heerlijke fase van de voorbereiding.

Verder zijn we nu druk met het aanjagen van de gewone kaartverkoop. Sinds begin deze maand is het een kwestie van zoveel mogelijk reuring maken dat de AFAS Tennis Classics er aan komen eind deze maand. Reuring online, offline, via magazines, radio, televisie, twitter, facebook of columns zoals deze, noem maar op. Vanaf 14 november zullen jullie via Sky Radio ook onze spotjes weer dagelijks gaan horen. Ik heb ze ook nu weer zelf ingesproken. Precisiewerkje, want dat moet in exact vijftien seconden. Ja, ik moest het wel een keertje over doen  🙂

Dan nog iets voor de echte tennisfanaten met lef; heb jij een 1, 2 of 3 op je KNLTB-pas staan; dan maak je kans om aan de AFAS Tennis Classics mee te doen. Serieus!
Vorige week donderdag is de Tennisreis Wildcardactie gestart. Alle spelers met speelsterkte 1 tot en met 3  kunnen zich daarvoor opgeven. Dat kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@tennisreis.nl. Dat is een van onze partners. In dat mailtje zet je waarom je ontzettend graag met Paul, Mansour en mij wilt dubbelen op zondag 27 november én waarom we jou zouden moeten kiezen. Kort voor de AFAS Tennis Classics loot ik uit alle aanmeldingen wie er met Mansour Bahrami tegen Paul en mij dubbelt op ons centre court. Waar in Nederland je woont, dat maakt niet uit.

Tot slot zijn we misschien wel drukker dan ooit bezig met de aankleding van Omnisport. De vijftiende en voorlopig waarschijnlijk laatste AFAS Tennis Classics in Omnisport Apeldoorn moet er tenslotte wel een worden om van te watertanden. De ambiance van ons derde lustrum moet perfect zijn. Dat waren de vorige veertien afleveringen ook. En dit moet een klapper van een afscheid worden.

 Jacco

 

 

 

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>