Column Jacco: Gastheer

Ik wil spelen zondag 27 november!

Dus ondanks dat ik geen pijntjes heb, ben ik toch even naar de fysio geweest; gewoon voor een algemene check up. Het was de dag nadat ik wat ballen had geslagen met Sjeng, Martin en Paul. Dat deden we in Almere, waar we met z’n allen wat promo’s hebben gemaakt voor de AFAS Tennis Classics én promo’s met oog op een toekomstige sponsor. Daarover binnenkort meer!! Het lijf reageerde in ieder geval goed op die training. Dus als ik het nu moet voorspellen: Ja, ik speel 27 november, met Paul en Mansour. Heerlijk.

We zijn in de aanloop naar de Classics in de kliekjestijd beland; bezig de laatste boarding te verkopen, de laatste VIP-tafels, de laatste kaarten voor de 1e ring. Kortom; alles wat we nog kwijt kunnen, proberen we weg te zetten. We zijn inmiddels ook de 2e ring in Omnisport aan het verkopen.

 Er is ook niet zoveel tijd meer. Vrijdag 18 november gaan we bouwen. Dus zijn we nu ook druk met het binnenhalen van alle logo’s voor de units, voor de boarding, voor de plattegronden, noem maar op. Dat zijn weer van die dingen die zo logisch lijken, maar het gaat allemaal niet vanzelf.

Het programmaboek ligt inmiddels bij de drukker. Meer dan 80 pagina’s, met een flink aantal mooie liefdesverhalen, want dat is ons thema dit jaar.

 Ik focus me vanaf nu vooral op gastheerschap. Dat is mijn voornaamste taak tijdens de Classics en in de laatste dagen vooraf. Het team houdt zich deze dagen vooral met de praktische zaken bezig, ik vooral met gastheer zijn. Die praktische zaken aan mijn team overlaten heb ik in de achterliggende jaren geleerd. Dat moest ik ook wel leren, want ik kan tijdens de Classics zelf ook niet constant met mijn telefoon rondlopen en alles checken. Ik ben de gastheer; mijn team zorgt er voor dat ik dat werk optimaal kan doen.

 Hopelijk zien we elkaar volgende week in Omnisport

 

Jullie gastheer

Jacco Eltingh

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>