Column Jacco: Buffelen

Zo, dat was even wennen; van 34 Curaçaose graden naar de laatste, grillige Hollandse oktoberweek. Maar helaas, het went best wel weer snel. Moet trouwens ook wel, want over minder dan een maand is de AFAS Tennis Classics. En dit zijn de weken waarin er gebuffeld moet worden.

De eerste echt grote klus is achter de rug; het uitdelen van de partnerpakketten. Voordat die kunnen worden uitgedeeld moeten een heleboel dingen klaar zijn; de stadionopzet, het tribuneplan, de opzet van het hospitalitydorp, de kaartverdeling. Dat is dus allemaal klaar.

Dit zijn ook de weken waarin nog sales plaatsvindt; bedrijven en partners die toch nog instappen. Dat is voor ons van eminent belang. En natuurlijk de gewone kaartverkoop. Die is inmiddels ook lekker op gang gekomen.

Wat we verder nog doen deze periode? Het stroomplan inleveren, de schema’s voor de KIA toernooiauto’s maken. Welke chauffeur moet wie, wanneer en waar ophalen? Partners leveren de toernooihanddoeken aan, maar ook een grote hoeveelheid AA-drink. De opdruk van de boarding moet uitgevoerd. De standjes voor het KNLTB-jaarcongres, dat nu voor de tweede keer bij ons wordt gehouden. moeten worden geregeld. Er moet worden gekeken naar tijdschema voor de OAD-bussen die de groepen vervoeren voor de verenigingsactie. Kortom; nog genoeg te doen.

Tot slot hebben we afgelopen week natuurlijk het speelschema bekend gemaakt. Op donderdag de generatieknaller tussen Paul Haarhuis en Sjeng Schalken. Wint de net-veertiger Schalken van de net-vijftiger Haarhuis? Ik waag me niet aan een prognose. Diezelfde donderdag de remake van de Roland Garrosfinale van 2003. Wat een affiche! Juan Carlos-Ferrero tegen Martin Verkerk. Ik vond dat die laatste Grand Slamfinale waarin een Nederlander optrad eindelijk een eresaluut verdiende: donderdag 24 november dus. Maar op het hele programma ben ik apetrots. Henman, Ivanisevic en Ferrero, de vijftiende nummer 1 van de wereld bij onze 15e AFAS Tennis Classics. Het is dat ik van mijn moeder nooit naast mijn schoenen mocht lopen 🙂

Jacco

 

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>